browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

B2B: Hotelbed of hotelboxspring kopen?

U bent eigenaar van een hotel of B&B en overweegt de aanschaf of vervanging van één of meer hotelbedden of boxsprings?

DE-BOXSPRINGFABRIEK heeft een unieke, interactieve website met ingebouwde boxspring configurator ontwikkeld die ideaal is voor zowel consumenten als ook zakelijke klanten (zoals hotels, motels, pensions, vakantieparken en Bed & Breakfast) om alle mogelijkheden voor het opbouwen van een boxspring overzichtelijk op een rij te krijgen. U kunt stapsgewijs en tot op de kleinste details uw boxspring(s) samenstellen.

Voor zeer scherp geprijsde boxspringcombinaties die speciaal op de zakelijke markt zijn afgestemd kunt u ook op de website van DE-SLAAPFABRIEK terecht.

Zakelijke klanten waaronder Hof aan Zee (www.hofaanzee.com) in Koudekerke (Zeeland), Villa Torre Nova (www.torre-nova.com) nabij Barcelona (Spanje), Rue Haute (www.ruehaute.nl) nabij Maastricht (België), Mariafarm (www.mariafarm.nl) in Zevenbergen (Noord-Brabant), Hotel Babylon (www.caferestaurantbabylon.nl) in Heerhugowaard (Noord-Holland), Hotel Fairview (www.fairviewkenya.com) in Nairobi (Kenia) gingen u voor en krijgen veel enthousiaste reacties van hun gasten over het ligcomfort.

Wij komen graag vrijblijvend op uw locatie met u kennismaken om een toelichting te geven en plaatsen desgewenst een proefopstelling van een boxspringset.