browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Boxspring aanbiedingen 24/7

DE-BOXSPRINGFABRIEK werkt niet met schreeuwerige aanbiedingen en misleidende actieprijzen voor haar boxsprings. Acties gebaseerd op slogans als ”zolang de voorraad strekt”, ”nu vanaf”, ”tweede matras voor de helft of gratis” en actieperiodes waarvan op voorhand de einddatum al is verstreken, passen niet bij de wijze waarop DE-BOXSPRINGFABRIEK haar slaapproducten aanbiedt.

Als u bij www.de-boxspringfabriek.nl online een boxspringset samenstelt, dan krijgt u eenvoudig en transparant de totaalprijs inclusief btw en inclusief bezorging en montage. Vindt u de totaalprijs te hoog en buiten uw budget vallen, dan kunt u -door de vele mogelijkheden en combinaties die in de boxspringconfigurator zijn opgenomen- uw keuzes eenvoudig herzien om wel binnen uw budget te blijven. Wij bieden een complete 2 persoons basis boxspringset aan vanaf €599,-. Een 2 persoons boxspringset met alle denkbare opties (full-options) bieden we aan voor een maximaal bedrag van rond €5.500,-. De besparing ten opzichte van de bekende merken kan tot honderden en zelfs duizenden euro’s oplopen. We helpen u graag bij het samenstellen van uw boxspring op maat. Dit kan per mail, telefonisch of op een persoonlijke wijze op afspraak in onze showroom in Heerhugowaard.