browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Boxsprings voor ontwikkelingsbedrijven

De-Boxspringfabriek is bij uitstek uw zakelijke partner als het gaat om het leveren en installeren van boxsprings en bedden. Of het nu gaat om een vlakke boxspring, elektrisch verstelbare boxspring of een boxspring op maat, De-Boxspringfabriek levert het. Dit geldt niet alleen voor de Nederlandse markt, maar ook voor andere Europese landen waaronder met name Belgiƫ, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal.

In de huidige economische omstandigheden is het zaak je te onderscheiden van andere marktpartijen. Of het nu gaat om een hotelkamer, vakantiewoning, huurwoning, modelwoning, woning voor expats of andere gemeubileerde woningen voor verhuur, een mooie boxspring is de manier om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Kijk gerust op www.de-boxspringfabriek.nl en stel uw boxspring samen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden om uw boxsprings te customizen.

De-Boxspringfabriek heeft een groot aantal referenties van bedrijven (in vastgoed, onroerend goed, woningverhuur, architecten, ontwikkelaars) die alles in het werk stellen om woningen en appartementen te verbouwen of te renoveren om ze geschikt te maken voor nieuwe huurders of expats. De-Boxspringfabriek ontzorgt haar klanten door niet alleen de boxsprings maar ook alle andere slaapartikelen te leveren. Denk daarbij aan hoofdkussens, moltons, hoeslakens, dekbedden, dekbedovertrekken, etc.

Kom in contact met De-Boxspringfabriek (www.de-boxspringfabriek.nl) en laat u verrassen door de vele mogelijkheden, de voordelige prijzen, de korte levertijd en de prettige manier van samenwerken.