browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De-Boxspringfabriek (onderdeel De-Slaapfabriek) is in de race voor FD Gazellen Awards

De snelste groeiers van Nederland: FD Gazellen Awards

In 2012 presenteert het Financieele Dagblad wederom de snelste groeiers van Nederland. Tijdens vijf regionale bijeenkomsten worden in de categorieën klein, middelgroot en groot de snelst groeiende ondernemingen bekroond met een FD Gazellen Award. Deze sessies worden keer op keer druk bezocht en vormen energieke netwerkevenementen met de kopgroep van ondernemers in de verschillende regio’s. Voor partners een kansrijke omgeving. Ter versterking wordt ieder jaar een grote mediacampagne gevoerd met verschillende uitingen op BNR Nieuwsradio, in Het Financieele Dagblad en op de websites FD.nl en BNR.nl.

De-Slaapfabriek (www.de-slaapfabriek.nl) waar De-Boxspringfabriek onderdeel van uitmaakt, is in de race voor een nominatie voor een FD Gazellen Award. De-Slaapfabriek toont hiermee aan dat een vernieuwend concept in combinatie met producten met een prima prijs-/kwaliteitverhouding ook in tijden van economische tegenspoed tot een snelgroeiende en gezonde bedrijfsvoering kunnen leiden.

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financiële Dagblad, KPMG en Graydon. Meer informatie over FD Gazellen is te vinden op www.fd.nl/gazellen.