browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De schoorsteen van De-Boxspringfabriek rookt onverminderd door!

De-Boxspringfabriek heeft in 2010 als eerste in Nederland een configurator ontwikkeld. Met deze online-tool kun je eenvoudig stapsgewijs je boxspringset samenstellen. Op 1 webpagina kun je door 8 stappen te doorlopen je eigen boxspring ontwerpen en direct zie je ook visueel de boxspringcombinatie opgebouwd worden. In datzelfde scherm zie je ook de prijsconsequentie van iedere keuze. Valt het eindbedrag buiten uw budget, doorloop dan opnieuw een of meerdere stappen om alsnog binnen budget uw boxspring samen te stellen. Er is al een boxspring vanaf ongeveer € 900,-. Een elektrisch verstelbare boxspring, full-options, met oversized hoofdbord en de duurste drukverdelende eigenschappen is ook beschikbaar en kost maximaal ongeveer € 5.000,-. Voor ieder wat wils dus.

 

Ook de zakelijke markt is aangetrokken tot deze bijzondere website. De schoorsteen van De-Boxspringfabriek blijft dus doorroken!!!! Zowel consumenten als zakelijke klanten zijn van harte welkom om met ons in contact te komen. Laat je inspireren op www.de-boxspringfabriek.nl.