browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nederlands kwaliteitsproduct


NEDERLANDS FABRIKAAT

DE-BOXSPRINGFABRIEK werkt uitsluitend met gerenommeerde Nederlandse fabrikanten. De kwaliteit van de boxsprings wordt dus volgens Nederlandse kwaliteitsnormen geproduceerd. Dit geldt zowel voor de vlakke uitvoeringen als de elektrisch verstelbare uitvoeringen (bedraad of met infrarood afstandsbediening).

MAATWERK

In de configurator heeft DE-BOXSPRINGFABRIEK de meest gangbare breedtematen (70, 80, 90, 140, 160, 180 cm) en lengtematen (200, 210, 220 cm) opgenomen. Het is echter mogelijk om van deze standaard breedte- en lengtematen af te wijken en ongebruikelijke/afwijkende maten te bestellen. Afwijkende maten zijn zowel door te voeren bij niet als wel elektrisch verstelbare uitvoeringen. Het moge duidelijk zijn dat dit interessant is voor mensen die een bovengemiddelde lichaamslengte en/of lichaamsgewicht hebben.  Buiten de configurator om (www.de-boxspringfabriek.nl) kunt u uw boxspringset dus nog verder ”customizen”. Voor extra lange en zware mensen is dit dus een uitkomst. Wij praten u graag verder bij over de bijzondere mogelijkheden.

QUOTE: ”Wat is de website van DE-BOXSPRINGFABRIEK gebruiksvriendelijk en toekomstgericht! Het prijsvoordeel is opmerkelijk.”

Vergelijkbare opmerkingen van deze strekking krijgen we regelmatig van bezoekers en klanten van DE-BOXSPRINGFABRIEK te horen. Mensen die onze website bezoeken (www.de-boxspringfabriek.nl) hebben vaak al meerdere showrooms van reguliere slaapwinkels bezocht. Tijdens de oriëntatie hebben ze heel veel informatie ingewonnen, maar vaak ook tegenstrijdige adviezen van aanbieders te horen gekregen. Veel van onze klanten geven aan dat de website van DE-BOXSPRINGFABRIEK zo duidelijk en volledig is dat ze een bezoek aan onze showroom achterwege laten om vervolgens ONLINE hun boxspringcombinatie bij ons te bestellen. Deze werkwijze past helemaal in de manier waarop de nieuwe consument nu en in de toekomst zijn producten en meubels gaat aanschaffen. Bovendien zijn onze boxsprings veel goedkoper/voordeliger dan de bekende merken als Auping, Pullman, Hästens, Avek, Swiss-Sense, M-Line, Jensen, Carpe-Diem, Vi-Spring, etc. Het verschil in prijs kan oplopen tot enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s voor de meest uitgebreide elektrisch verstelbare uitvoeringen. De prijzen van DE-BOXSPRINGFABRIEK liggen in lijn met vergelijkbare producten van Ikea en Beter Bed, met dien verstande dat de afwerking van onze boxsprings op een veel hoger niveau ligt.

KORTE LEVERTIJD

De levertijd van DE-BOXSPRINGFABRIEK is aanzienlijk korter (ca. 2 tot 4 weken) dan van andere aanbieders. Mensen die dus liefst direct of in ieder geval snel hun boxspring geleverd willen hebben, zijn dus bij ons aan het juiste adres.

SLAAPGARANTIE

DE-BOXSPRINGFABRIEK hanteert een zogenaamde slaapgarantie. Dit betekent dat als van één of meerdere onderdelen van de boxspringset binnen 14 dagen het ligcomfort niet helemaal naar wens is, dat wij deze onderdelen omwisselen voor een ander type. U heeft dus uiteindelijk altijd het gewenste ligcomfort. Voor een uitgebreide toelichting op deze regeling verwijzen wij u naar onze website www.de-boxspringfabriek.nl.